Onze merken

Gevarieerde mix van optische brillen en zonnebrillen

Niets is zo persoonlijk als een bril. Wij begeleiden jou in de keuze van de juiste montuur: modern of klassiek, eenvoudig of opvallend.

Hier alvast een overzicht van onze montuurmerken.

Lafont

Aanbod: Optische brillen

Lafont is een typisch Frans brillenmerk. Bruisend van passie en levenslust. Kenmerkend zijn de speelse ontwerpen met felle, jeugdige kleuren. Sommige monturen vallen op door hun bijzondere accenten. Denk aan ruitjespatronen en aan de natuur ontleende versieringen zoals steentjes en bloemenfiguurtjes. 

Prodesign

Aanbod: Optische brillen / Zonnebrillen

De brillen en zonnebrillen van ProDesign Denmark zijn ontworpen met een opdracht: zorg ervoor dat de bril samenwerkt met de gezichtslijnen om een mooi en harmonieus geheel te vormen. Dat is nog niet zo simpel als het lijkt! Het merk verenigt op het oog tegenstrijdige looks met elkaar.'Klassiek en clean' gaan bij ProDesign goed samen met 'brutaal en opvallend', waardoor u met de brillen altijd goed gekleed voor de dag komt zonder daarbij voor een brave bril te hoeven kiezen.

Etnia Barcelona

Aanbod: Optische brillen

De brillen en zonnebrillen van Etnia Barcelona zijn net zo zonnig als de stad waarnaar ze vernoemd zijn! De diversiteit aan frisse kleuren kenmerkt de typisch internationale stijl van het merk en zorgt ervoor dat de brillen kleur geven aan uw persoonlijkheid.

Fantasie en durf staan in het ontwerpproces centraal, net als plezier in het leven en kunst een grote inspiratiebron vormen voor de collectie. De monturen zijn gedurfd en vaak een tikkeltje retro.

Fleye

Aanbod: Optische brillen

Fine Looking Eyewear, oftewel FLEYE, maakt vederlichte en modieuze brillen in oorspronkelijk Deens design. De eyewear is gemaakt van anti-allergeen en vederlichte materialen zoals acetaat, beta-titanium, koolstofvezel en buffelhoorn. De lichtheid is cruciaal om maximaal comfort te garanderen.

Lees ook het artikel:
"FLEYE maakt vederlichte monturen die tegelijkertijd zeer hip zijn."

Lacoste

Aanbod: Optische brillen / Zonnebrillen

Lacoste Het staat bekend om de gedistingeerde styling en de Lacoste krokodil dat als een handtekening de designs van brillen siert. Lacoste kent ook nu weer een bijzondere collectie brillen. Damesbrillen en herenbrillen. Verrassend, ofvallend en gewild. De brillencollectie van Lacoste is zeer divers uitgevoerd. Van klassiek tot retro.

Bajazzo

Aanbod: Optische brillen

Bajazzo mikt op de liefhebber van unieke design en topkwaliteit. Up-to-date fashion met het typische Bajazzo design. 

Lees ook het artikel:
Bajazzo: uniek design, made in Germany

Prego

Aanbod: Zonnebrillen

Deens merk. Het bijzondere en sensationele van het noorderlicht gecombineerd met zuidelijke glamour.

Liu Jo

Aanbod: Optische brillen / Zonnebrillen

Geïnspireerd op vrouwen met een moderne levensstijl. De filosofie van Liu Jo luidt: de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw versterken met hun brillen en mode. Voor een geraffineerde en glamoureuze look!

Silhouette

Aanbod: Optische brillen

De lichtste en comfortabelste brillen ter wereld. De legendarische titan minimal art weegt gemiddeld 15g inclusief de glazen op sterkte. Qua materiaal en draagcomfort zijn de monturen van Silhouette met niets te vergelijken. Designvolle vederlichte brillen in titanium, spx enz.

Ray-Ban

Aanbod: Zonnebrillen

Ray-Ban is wereldwijd marktleider op het gebied van kwaliteitsbrillen en verreweg het best verkochte brillenmerk ter wereld.

River Woods

Aanbod: Optische brillen

Riverwoods biedt een casual chique collectie voor mannen en vrouwen.

Superdry

Aanbod: Optische brillen / Zonnebrillen

Superdry is een Brits modemerk dat zich laat inspireren door de stad Tokyo. Het merk combineert de ontwerpen van Japanse Graphics met een Amerikaanse vintage stijl en Brits kleermakerswerk. De brillen passen perfect bij de Superdry kleding: vintage met een rauwe industriële look.

Bekijk alvast onderstaand enkele modellen uit de collectie: Bobby, Juki, Leigh, Lincoln, Oregon, Oxley, Rockstar, Shockwave en Walker.

Jaguar

Aanbod: Optische brillen / Zonnebrillen

De traditionele waarden van het merk Jaguar zijn: luxe en elegantie, superieure kwaliteit en exclusiviteit.

Serengeti

Aanbod: Zonnebrillen

Alle Serengeti zonneglazen zijn fotochromatisch. Dit wil zeggen dat ze, zelfs in de auto, zich automatisch aan de lichtintensiteit aanpassen. De lichtgevoelige moleculen in het zonneglas passen zich constant aan, en je merkt dat je ogen zich nooit geforceerd of vermoeid voelen doordat de Serengeti zonneglazen een groot deel van het werk overnemen.

Louis

Aanbod: Optische brillen

Hedendaagse brillen met een mooie vormgeving en dit tegen betaalbare prijzen. Made in Belgium!

Kinto

Aanbod: Optische brillen

Betaalbaar, jong en mooi. Hippe collectie voor kinderen, tieners én volwassenen.

Interesse?

Kom gerust langs en ontdek ons aanbod.

Heb je een vraag? Bel ons op 051/20.18.32 of mail naar info@optiekvanheghe.be

Schrijf in op onze nieuwsbrief: